和食の基本短期集中プライベートレッスン 秋冬コースのお知らせ
今年の春よりスタートさせて頂きました和食の基本をぎゅっと短期間でお伝えできるスタイルのレッスンの、秋冬コースのお知らせです。
■和食の基本短期集中プライベートレッスン 秋冬コースの概要
出汁のとり方やごはんのとぎ方、炊き方などをはじめとした主食と汁物のほか、
煮物、焼物、揚物などの主菜、おひたしや酢のものといった副菜など、
日常のお食事献立を中心に一部おもてなしにも活用いただける内容も盛り込んで、プライベートレッスンにてお伝えいたします。
魚のおろし方など、魚介類の扱いも織り交ぜ、各献立を通して、基本的な調味料の使い方などもご紹介して参ります。
また秋冬コースでは、鍋物献立や、ご家庭で楽しんでいただけるすしものも取り入れていく予定です。
なお開始月は、9月または10月を目安としておりますが、ご希望の時期からのスタートも可能です。
短期間でごきゅっとお稽古をされたい方におすすめです。プライベートレッスンなのでレッスン日やお時間帯なども可能な限りご希望にそわせて頂ければと思っています。
ご興味のある方、下記メールアドレスまでご一報頂けたら幸いです。詳細をお知らせさせて頂きます。
E-mail address: [email protected]
■Short term of private Japanese cooking lessons is available.
You can learn,
-Japanese basic soup stock
-Japanese steamed rice
-Basic Japanese simmered dishes
-Basic Japanese grilled dishes
-Basic Japanese deep-fried dishes
-Basic Japanese side dishes
And
-How to prepare seafoods
-How to use basic Japanese seasoning
e.t.c.
This course is useful for people who want to get the know-how of Japanese cooking focus on basic.
Please feel free to contact me if you are interested in these lessons and would like more details. I'd be more than happy if we could share a moment over delicious Japanese food!
E-mail: [email protected]